fbpx

Great Events er formidler af arrangementer, og kan ikke drages til ansvar for evt skader og lign der måtte opstå på lokationen hvor arrangementet afholdes.

1.Virksomhedsoplysninger
Great Events CVR 27337023

2.Priser og betaling
Alle priser på hjemmesiden er i Dkr inkl moms.
Ved køb af en billet til et arrangement, bliver du viderestillet til en ekstern betalingside. Betalingen foregår via billetsystemet http://www.place2book.com. Hvor deres handlingsbetingelser er gældende for dit køb.
Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser på hjemmesiden.

3.Billetkøb
Efter betalingen af dit køb er fortaget modtager du din billet på mail. Det er dit ansvar at kontrollere, at billet(ter) gælder det korrekte arrangement, sted, dato og tidspunkt.

4.Ansvar.
Great Events benytter Place2books billetbooking system og kan ikke drages til ansvar for deres betalingsbetingelser, som fremgår når du køber billet.
Alle de oplyste priser er inkl. moms

5.Aflysning
Ved aflysning af et arrangement vil du få dine penge tilbage via Place2Book systemet.

6. Afbud
Til alle vores arrangementer er der lige antal kvinder og mænd, derfor er det meget vigtigt at du melder afbud hvis du bliver forhindret i at deltage senest 48 inden arrangements start. Så en anden af samme køn har mulighed for at få din plads.
Du kan skrive til os på info@singler-der-mingler.dk, I mailen skal du oplyse de samme oplysninger du har opgivet til Place2Book da du købte billetten, ellers har vi ikke mulighed for at finde din betaling og refundere den til dig. Oplysningerne kan være navn, adresse, email, telefon nr m.m. Great Events kan ikke drages til ansvar for manglende oplysninger fra din side der gør at betalingen ikke kan findes.
Vi fratrækker vi et ekspeditionsgebyr på 35 kr, såfremt vi modtager din mail senere end 48 timer inden arrangementets start

8.Kontakt
Har du spørgsmål, klager eller kommentar, kan du skrive til os på info@singler-der-mingler.dk

9.Ændringer
Great Events kan ensidigt ændre handelsbetingelser, evt. ændringer vil fremgå.


Ovenstående betingelser vil løbende blive opdateret i henhold til generelle krav herom samt lovgivning.

Close Menu