fbpx

En single kvindes bekendelser.

Jeg har oprettet mig en profil på et datingsite. For nu vil jeg ud og møde en kæreste, jeg er træt af at være single, træt af at ikke have en at sidde samen i sofaen med om aften, en at tage ud og spise med, en at være sammen med.

Træt af at være liderlig og ikke have nogen der kan hjælpe mig med at for forløst den liderlighed der bare hober sig op og fylder hele min krop. Jeg vil røres ved, røre på, kysses på, have vildt liderligt og intens sex. Jeg vil begære og begæres på samme tid.

Solo sex er noget opreklameret gejl. Bare navnet solo sex, hvem fanden har fundet på det? Skal det give en bedre klang?
Ligesom jobtitler, facilitet manager det lyder fint, men er det ikke bare et andet ord for altmulig mand?

En dating profil tager mere tid end jeg lige havde tænkt, det er lidt af en tidsrøver, man skal hele tiden liiiige ind og tjekke om der er kommet post, og ja minsandten det er der.

”Hej du er ser sød ud”, lyder beskeden, ja ja, tænker jeg, men hvordan ser du ud, hvis du ikke har et billede på din profil, så send da i det mindste et billede med i en besked. Tænker jeg, men svarer høfligt ”tak, og skriver ( lidt kækt) kan af gode grunde ikke sige det samme til dig” heldigvis så fangede han den 👍

Så kommer billedet og jeg er lige ved at falde ned af stolen, ”det kommer aldrig til at ske” er min første tanke, og så bliver jeg lidt indigneret. Og tænker ”hvad bilder du dig ind”. Troede du virkelig du have en chance hos mig.

Men hvad bilder jeg mig egentlig?
At blive småfornærmeret fordi en mand synes at jeg ser sød ud og skriver til mig.
Er vi virkelig nået dertil hvor man bliver fornærmet over et kompliment, bare fordi det kommer fra en person vi ikke finder attraktiv.
Bliver du også indigneret, når du får breve fra personer du mener er langt under dig niveau?

Close Menu