fbpx
previous arrow
next arrow
Slider

Gin er ikke bare gin, men det ved du godt. Du er vild med gin, altså gin af god kvalitet. Og tonic er heller ikke bare tonic, der er også stor forskel på tonic. Måske ved du allerede godt at, blandingsforholdet mellem hvor meget gin og hvor meget tonic man putter i en drink har en væsentlig betydning, ikke bare på smagen, for det siger sig selv, men også på selve oplevelsen og nydelsen af drinken.

Vil du gerne blive klogere på Gin i det hele taget, smage forskellige Gin i selskab med andre singler der, ligesom dig, kommer fordi de leder efter kærligheden.

Det kan også godt være at du ikke ved så meget om blandingsforholdet mellem gin og tonic, men at du bare godt kan lide smagen af gin, selvfølge gin af god kvalitet. Lige meget hvad, så er ginsmagning lige noget for dig, der elsker gin.
 

Ikke nok med at du skal smage forskellige typer af gin, og blive klogere på hvordan mikser den perfekte gin og tonic, så vil aftens gin ekspert også øse ud af hans store viden om gin og ginens historie. Han underholder med historier om gin, på en sjov og underfundig måde. Han kan blive meget teknisk og nørdet og virkelig gå i dybden med hans viden om gin, han er jo gin entusiast. Men bare rolig, han har flere sider når han underholder og fortæller og han gør det også på en let og fordøjelig måde. Han er i hvert fald fremragende til hurtigt at finde ud af hvor han skal lægge snittet, så alle føler de bliver klogere og underholdt på samme tid.

I kommer til at smage på forskellige gin og forskellige tonic, hver for sig, og det er selvfølgelige af den bedste kvalitet. Fordi der er mere til ginsmagning end kvalitet og blandingsforhold, er kombinationerne af de forskellige gin og tonic mærker mindst lige så vigtige for at opnå den perfekte smagsoplevelse.

Du går derfra med en oplevelse rigere og måske med en lille følelse af at være selvudnævnt gin ekspert.

Er gin din passion, interesse eller er du bare vild med smagen af gin, så er der i hvert fald rig mulighed for at hygge dig i selskab med andre singler, og møder du en du finder interesse for, så har I da i det mindste en interesse til fælles.

Dexters ligger på Åbouldevard 9 a, der er gode parkeringsmuligheder og offentligt transport lige til døren.

Arrangementet starter kl 19.30 men kom gerne ved 19 tiden, der er altid hyggeligt hos Dexters og når han står bag baren, så er det aldrig kedeligt, han elsker at have gæster i hans bar og får altid folk til at føle sig hjemme. Lidt som i den gamle 80´er tv serie Sams Bar, med mottoet ”where everybody knows your name”.

Aftens program
Introduktion til hvordan man dufter og smager god spiritus
Foredrag og snak om gin – både seriøst, lærerigt og underholdende

Du får 6 forskellige gin, hver gin indeholder 2 cl selvfølgelig  med forskellige tonic og garniture.

ginsmagning og flirt

  • Dato: XX
  • Start tid:           XX
  • Varighed:XX
  • Aldersgruppe:XX
  • By:                          
  • Adresse:          
  • Pris: XX

Min næste kæreste kommer alligevel ikke og banker på min dør.

Jeg kender en der trænger til at, komme ud, ha` det sjovt og møde andre singler. Jeg sender lige en besked ❤️
Close Menu

Få besked når vi er klar med en dato, tid og sted for dette arrangement.

Du kan til en hver tid og med et enkelt klik afmelde dig vores mailliste